The Stone Roses er gendannet


Der har i den seneste tid floreret rygter om, at britiske The Stone Roses skulle være på vej tilbage. Nu er rygtet blevet bekræftet af sanger Ian Brown på en pressekonference i London. Han har angiveligt fået lappet sit forhold med guitarist John Squire sammen og den originale besætning er nu klar til at lægge verden ned igen. Det skulle være sket ved bandets bassist’ mors begravelse. I første omgang bliver det til to koncerter i hjembyen Manchester, hvorefter The Stone Roses drager af sted ud i verden. Hvorvidt der kommer et nyt album vides ikke endnu.

The Stone Roses blev dannet i 1983, men nåede blot at udgive to album inden de blev opløst i 1996. Efter bruddet har Ian Brown haft gang i en solokarriere, John Squire startede bandet Seahorses, hvorefter han lagde guitaren på hylden, for siden at dukke op med et soloalbum i 2002 og endnu et i 2004. Bassist Gary ’Mani’ Mounfield blev en del af Primal Scream – som han forlader med gendannelsen af Stone Roses. Trommeslager Alan ’Reni’ Wren, der er bredt anerkendt for sine evner bag et trommesæt, har udover dannelsen af og vokaltjansen i bandet The Rub holdt lav profil siden opløsningen af The Stone Roses.

0 replies on “The Stone Roses er gendannet”