Kom til sort messe på Statens Museum for Kunst i morgen


I forbindelse med CPH:DOX løber der et interessant arrangement af stabelen i morgen aften på Statens Museum for Kunst. Arrangementet starter kl. 21 og koster 140 kroner, men så er der også lagt i kakkelovnen til noget af en oplevelse.

Inde på CPH:DOX’ hjemmeside kan man læse følgende:

Årets mørkeste og mest trippede aften. Et audiovisuelt mindfuck af en anden verden, og en sort messe af monumentale dimensioner!

‘Sort Messe’ er kurateret af de to filmgenier Ben Rivers og Ben Russell, og ligger i forlængelse af det tredelte filmprogram de har lavet til årets CPH:DOX – og er ligeledes delt i tre temaer: SOLITUDE: Den filosofi-uddannede Hunter Hunt-Hendrix, frontmand i det New York-baserede blackmetal-band Liturgy, indleder aftenen med et soloshow baseret på hans transcendentale Black Metal-filosofi. COMMUNITY: De to Animal Collective-signede søstre i Prince Rama vil med deres blanding af psykedelisk pop, hare krishna, art school-pop og noise improvisere sig frem til et uforudsigeligt totalshow. PHENOMENOLOGY: Lichens (Robert AA Lowe) vil med et yderst spartansk set-up fremmane en meditatv og trance-inducerende drone-folk-performance.

Så hvis du endnu ikke har været ude i København og blive udfordret af de mange film- og musikoplevelser byens kulturinstitutioner byder på i disse dage, så er her et oplagt valg.

0 replies on “Kom til sort messe på Statens Museum for Kunst i morgen”