Great Lake Swimmers på vej med femte album


Torontos folk-outfin Great Lake Swimmers udgiver deres femte studiealbum New Wild Everywhere den 3. april på Nettwerk Records. Albummet er deres første fra studiet siden 2009s Lost Channels.

Hvor tidligere albums er blevet indspillet på både, i siloer, på slotte osv., så er det nye album indspillet i et ganske almindeligt studie, Revoution Recording i Toronto. Frontmand Tony Dekker fortæller:

It came as a bit of a surprise how well we functioned as a band in that environment. We were able to focus completely on the songs, rather than the logistical obstacles of waiting for the boat to dock, or the rain to stop.

Første single fra albummet hedder “Easy Come Easy Go” og kan høres herunder. Hvis singlen er et udtryk for stilen på det nye album, så vil der være tale om det mest up-tempo fra Great Lake Swimmers til dato.

Great Lake Swimmers – Easy Come Easy Go (radio edit) by nettwerkmusicgroup

More from Carsten Fjølner
Guns N’ Roses benægter musiktyveri
I tirsdags kunne vi meddele, at de to pladeselskaber Independiente og Domino...
Read More
0 replies on “Great Lake Swimmers på vej med femte album”