Peter Dolving forlader The Haunted

Foto: Olle Carlsson

Peter Dolving, der af flere omgange har været forsanger i det svenske thrash-metal band The Haunted, skriver i dag på sin facebookside, at han forlader bandet. Dolving ønsker ikke at kommentere på bevæggrundene til hans udtræden, da han ikke mener det rager andre mennesker. Noget tyder dog på, at han har været godt træt af bandet, da han skriver:

“After years of working with the band, I am out. I have had it.”

Dolving glæder sig dog til at kunne spille for sine fans med andre projekter, så det nok ikke det sidste vi har hørt til den svenske skrighals.

Peter Dolving var med i The Haunted fra bandets start i 1996, men forlod kort efter udgivelsen af den selvbetitlede debut i 1998 The Haunted. På de efterfølgende to plader The Haunted Made Me Do It (2000) og One Kill Wonder (2003) overtog Marco Aro mikrofonen, men Peter Dolving vendte tilbage til The Haunted på Revolver (2004). Sidste plade (i denne omgang?) med Dolving er sidste års Unseen.

Læs Peter Dolvings statement her!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Valient Thorr kommer til København til juni
Sidst vi havde fornøjelsen af at have amerikanske Valient Thorr på besøg...
Read More
0 replies on “Peter Dolving forlader The Haunted”