Andrew Birds, M. Wards og Vic Chesnutts sange med på nyt Kelly Hogan-album


Den amerikanske sangerinde Kelly Hogans kommende album kommer til at indeholde en række sange, der er skrevet af yderst kompetente sangskrivere. Blandt dem er Magnetic Firlds, M. Ward, The Handsome Family og afdøde Vic Chesnutt. Andrew Bird har sammen med forfatter Jack Pendarvis og Hogan skrevet “We Can’t Have Nice Things”, der kan høres herunder. Lidt længere nede er det muligt at høre Hogan fortælle lidt om albummet.

Det nye album udkommer d. 5. juni og har fået titlen I Like to Keep Myself in Pain. Kelly Hogan udgav sin debut tilbage i 1994, men udgav sit seneste, Because it Feels Good, i 2001. Fire albums er det foreløbigt blevet til og tiden siden det seneste er blevet brugt til bl.a. at spille med Drive-By Truckers og især Neko Case.

Tracklilsten til I Like to Keep Myself in Pain:

1. Dusty Groove [Catherine Irwin of Freakwater]
2. We Can’t Have Nice Things [Jack Pendarvis, Andrew Bird]
3. I Like to Keep Myself in Pain [Robyn Hitchcock]
4. Haunted [Jon Langford]
5. Daddy’s Little Girl [M. Ward]
6. Golden [Kelly Hogan]
7. Ways of This World [Vic Chesnutt]
8. Slumber’s Sympathy [Gabriel Roth]
9. Plant White Roses [the Magnetic Fields]
10. Sleeper Awake [John Wesley Harding]
11. Green Willow Valley [Handsome Family]
12. Whenever You’re Out of My Sight [Robbie Fulks]
13. Pass on By [Margaret Ann Rich]

0 replies on “Andrew Birds, M. Wards og Vic Chesnutts sange med på nyt Kelly Hogan-album”