Paul Simon udgiver jubilæumsudgave af Graceland


Den 4. Juni bliver Paul Simons Graceland (1986) udgivet i en 25-års jubilæums-udgave. På albummet blander Paul Simon flot vestlig popmusik med afrikansk mbaqanga lang tid før verdensmusikken nåede ud til et bredere publikum. Det kom der bl.a. hittet ”You Can Call Me Al” ud af.

Albummet udkommer både på vinyl og på cd og det kan købes på flere forskellige måder. Den billigste er cd’en for 99 kroner. Den dyreste version koster 720 kroner, men så får man også følgende:

This deluxe box set (2 CD + 2 DVD) celebrates the 25th anniversary of Graceland with bonus tracks, concert footage and video clips, the documentary film (Under African Skies), a deluxe book (på 80 sider, red.) featuring unreleased photos, new liner notes and a replica of Paul Simon’s handwritten lyrics pad. This beautiful collection is packaged in a slipcase wrapped in fine linen.

Derudover får man også vinylen.

Hvis man skulle have glemt hvordan Graceland lyder, så kan man kigge med herunder:

More from Carsten Fjølner
08.09.07 – Sick Of It All – Store Vega
Sick Of It All redder metalfesten Det var ikke mange publikummer danske...
Read More
0 replies on “Paul Simon udgiver jubilæumsudgave af Graceland”