Få gratis WiMP i forbindelse med Roskilde Festival

Roskilde Festival er lige om hjørnet, og det er så småt tid til at varme op til endnu et år i enten støv eller mudder på Dyrskuepladsen. Har du allerede styr på hvad der skal høres i år, så tager WiMP dig en tur ned af memory lane. WiMP redaktion har nemlig sammensat 42 spillelister bestående af bands, der har spillet på festivalen de seneste 42 år.

For at alle kan lytte med, så tilbyder WiMP gratis abonnement frem til og med festivalen. WiMPs talsmand Thor Martin udtaler:

Roskilde Festival har en unik historie bag sig. WiMP har musikken fra de mange tusinde artister, som har optrådt på festivalen. Derfor var det helt oplagt at bygge en tidsmaskine, hvor både unge som gamle kan samles om at gå på opdagelse i et stykke dansk musikhistorie

soundofroskilde.com kan man med tidsmaskinen dykke ned i Roskildes musikhistorie uanset om man har WiMP eller ej. Ønsker man at lytte fuldt ud til Roskildes musikhistorie, tilbyder WiMP i anledning af Roskilde Festival som nævnt ubegrænset og gratis adgang til hele WiMP. Adgang fås ved at SMS’e “WiMP” til 1961. Så kan man bl.a. drømme sig tilbage til 1973, hvor Canned Heat spillede, til 1975, hvor Loudon Wainwright III spillede, eller 1985, hvor de to punkbands The Clash og Ramones gav den gas. Eller hvad med 1992 og Nirvana, eller 1995 og Jeff Buckley?

More from Carsten Fjølner
Film med Rosie Thomas på vej
Den 27. oktober udgiver Factory 25 den firs minutter lange All the...
Read More
0 replies on “Få gratis WiMP i forbindelse med Roskilde Festival”