01.07.12 – Ulige Numre – Pavillon Junior, Roskilde Festival

Ulige Numre

Betagende og overbevisende

Årets første dag på Pavillon Jr. blev sat rigtigt i gang i aftensolen, da de unge fyre fra Ulige Numre gik på scenen. Ikke siden Tako Lakos koncert på samme scene i 2009, har denne anmelder set så mange mennesker ved denne scene, men der var bestemt også en god grund til, at de var mødt op.

Ulige Numre er som bekendt et ungt band, men hvad de ikke har i alder gør de op for i professionalisme og samspil. Lige fra den smukke ”Navn I Sne” var publikum betagede af bandet, og den melankolske ”Hænder” gjorde kun stemningen i teltet endnu bedre. Vi fik også et par nye sange, bl.a. den fine ”Sommertanker”. Forsanger Carl Emil Petersen udstrålede den rette mængde charme og ydmyghed, og stjal uden tvivl mange unge pigehjerter, også da han uddelte kameraer, så folk kunne tage billeder af ”ting, der gør jer glade” og vinde billetter til næste års festival.

Der var en dejlig, varm sommerstemning hele koncerten igennem, men det hele kulminerede naturligvis ved afslutningsnummeret og kæmpehittet ”København”. Det er næppe det sidste, Roskilde har set til Ulige Numre.

Written By
More from BellBruun
30.06.14 – Get Your Gun – Rising, Roskilde Festival
Get Your Gun efterlod denne eftermiddag indtrykket af at være et meget...
Read More
0 replies on “01.07.12 – Ulige Numre – Pavillon Junior, Roskilde Festival”