Martha Wainwright på vej med nyt

Det er fire år siden, at Marth Wainwright sidst udgav et studiealbum med eget materiale. Har man i den mellemliggende periode gået og ventet på et nyt album, så er ventetiden ved at være slut. For nu er sangeren og sangskriveren fra den musikalske familie ved at være klar med et nyt album, der bærer titlen Come Home to Mama. Albummet udkommer den 15. oktober og er produceret af Yoka C. Honda, og gæstes af bl.a. Nels Cline (Wilco), Marthas mand Brad Albetta og ikke mindst trommeslager Jim White.

Om albummet udtaler Martha følgende:

This record is a culmination of my life experiences so far. Everything changed for me a couple years ago and this record is a representation of that and a return to the reason I started writing songs. I can’t wait to hit the road with my family and new band in tow.

Tracklisten til Come Home To Mama:

I Am Sorry
Can You Believe It
Radio Star
Proserpina
Leave Behind
Four Black Sheep
Some People
I Wanna Make An Arrest
All Your Clothes
Everything Wrong

0 replies on “Martha Wainwright på vej med nyt”