Andrew Bird udgiver nyt… igen! Og gæster Danmark.

I marts i år udgav den amerikanske musiker Andrew Bird albummet Break It Yourself, og den 30. oktober er han på banen igen. Denne gang udgiver han otte numre i form af en ep med titlen Hands of Glory. Udover to nye numre indeholder den nye udgivelse en anden version af ”Orpheo Looks Back” fra Break It Yourself samt covernumre af bl.a. The Carter Family og The Handsome Family.

Udover at glæde sig til ep’en, så kan danske fans også se frem til, at Andrew Bird lægger vejen forbi Amager Bio, hvor han giver koncert den 19. november. Med sig har han countrysangerinden Tift Merritt, der spiller opvarmning. Billetter kan købes via Billetlugen.

Tracklisten til Hands of Glory:

1. Three White Horses
2. When That Helicopter Comes
3. Spirograph
4. Railroad Bill
5. Something Biblical
6. If I Needed You
7. Orpheo
8. Beyond the Valley of the Three White Horses

More from Carsten Fjølner
Midlake udgiver nyt album i februar
Det er efterhånden mere end tre år siden, at Midlake sidst udgav...
Read More
0 replies on “Andrew Bird udgiver nyt… igen! Og gæster Danmark.”