Mumford & Sons på vej med live DVD

London-bandet Mumford & Sons har annonceret udgivelsen af live DVD’en The Road To Red Rocks, der rammer gaden den 26. november. Koncertindspilningen til DVD’en stammer fra bandets Red Rocks shows i Colorado i august i år. Udover musikken indeholder udgivelsen også en dokumentar om bandets sommertour i USA.

Hvis man ikke allerede har investeret i Mumford & Sons’ andet album, Babel, som de udgav tidligere i år, så kan man vente til den 10. december, hvor DVD’en udkommer i en udgave, der også inkluderer Babel, en vinyl udgave af filmen og en 96 siders bog. Babel solgte imponerende 600.000 albums i løbet af den første uge i handelen, hvilket angiveligt er rekord i 2012.

More from Carsten Fjølner
03.07.09 – The Mars Volta – Arena, Roskilde Fetival
Der er så mange ting ved The Mars Volta, der burde få...
Read More
0 replies on “Mumford & Sons på vej med live DVD”