Alcoholic Faith Mission tager på tour

Foto: Erika Svensson

Danske Alcoholic Faith Mission tager fra den 2. november på en lille tur rundt i Danmark. En tour, der består af fire koncerter og som bringer bandet forbi Hillerød, København, Århus og Aalborg.

Her på siden har Alcoholic Faith Missions albums 421 Wythe Avenue (2009) og Let This Be The Last Night We Care (2010) høstet rigtig gode anmeldelser, men også i udlandet har bandet gjort sig bemærket. I hvert fald har selveste Lou Reed spillet bandets musik i et radioprogram, og både Rob Thomas (Matchbox 20) og Kathleen Edwards har tweetet positivt om dem.

Alcoholic Faith Mission, der netop er hjemvendt fra en tour i Tyskland og Schweiz, har siden 2009 spillet ca. 170 koncerter i Sverige, Tyskland, England, Schweiz, Holland, Belgien, Luxembourg, Frankrig, Italien, Polen, Letland, Island, USA og Canada.

Alcoholic Faith Mission kan opleves følgende steder:

2 Nov – Klaverfabrikken, Hillerød (DK)
3 Nov – Musikcaféen, Huset, Copenhagen (DK)
9 Nov – Radar, Aarhus (DK)
10 Nov – Studenterhuset, Aalborg (DK)

More from Carsten Fjølner
0 replies on “Alcoholic Faith Mission tager på tour”