Rumpistol m.fl spiller for Arktis

Greenpeace-ILoveArctic-Logo2013-565x377

Rumpistol, Jonas Breum og Fastpoholmen slår et slag for Arktis, når de søndag d. 21. april i samarbejde med Greenpeace under navnet “I ♥ Arctic” spiller på den Røde Plads på Nørrebro. Udover musik vil der også være street dance, loppemarked og anden underholdning.

Rumpistols koncert bliver ifølge arrangørerne en helt unik oplevelse, hvor han udforsker ”de klanglige muligheder i is og vand”.

Undervejs i koncerten skal publikum skabe et kæmpe levende banner formet som et hjerte – et budskab til Arktisk Råd om at beskytte Arktis. I over 30 lande verden rundt, vil der blive lavet et tilsvarende hjerte.

I forbindelse med samarbejdet udgiver Rumpistol i dag en sit album Floating Remixes, som ganske vist kan downloades gratis, men man har også mulighed for at donere et beløb til Arktis-kampagnen som tak for musikken. Du kan downloade album og donere her!

Rumpistol udtaler selv om sit engagement i kampagnen:

”Jeg tænker mere på nu, hvilken verden, jeg efterlader, når jeg stiller træskoene. Jeg vil ikke fremstå som en helgen, for jeg er bare normal forbruger med opvarmet lejlighed og et dybt afhængigt forbrug af strøm. Men det er vigtigt at engagere sig. Jeg vil være med til at skabe mere viden om konsekvenserne ved overforbrug og jagten på fossile brændstoffer. Den problemstilling er Arktis et rammende billede på,”

Du kan læse mere om selve eventen her!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Tool og Melvins medlemmer går sammen om bog-soundtrack
Tool guitarist Adam Jones (billedet) og Fantomas og Melvins sanger/guitarist King Buzzo...
Read More
0 replies on “Rumpistol m.fl spiller for Arktis”