The Avett Brothers til Tønder Festival

AvettBrothers-2008-565x377

Årets Tønder Festival, der løber af stabelen den 22. til 25. august har efterhånden skaffet sig et imponerende line-up. Senest er bl.a. amerikanske The Avett Brothers – der også spillede i 2011 – føjet til listen. Dengang var det lidt af et scoop, der åbnede manges øjne for den sydjyske festival. Om tilføjelsen af The Avett Brothers fortæller Carsten Panduro, kunstnerisk leder på Tønder Festivalen:

The Avett Brothers har for mange været en af de allerstørste oplevelser på Tønder Festivalen. De er i som skabt til festivalens fornyede profil, og vi er virkelig stolte over at kunne præsentere dem igen. De er siden sidst rykket op og er for alvor blevet anerkendt som et band i verdensklasse.

Udover The Avett Brothers er danske Allan Olsen også netop føjet til programmet. Allan Olsen har været mere i medierne end nogensinde før i den seneste tid; delvist på grund af, at hans nye album Jøwt i første omgang kun er blevet udgivet i Vendsyssel med efterfølgende ’verdenturné i Vendsyssel, men også fordi albummet faktisk er rigtig godt.

Tidligere har festivalen kunne offentliggøre navne som Sinéad O’Connor, Flogging Molly og ikke mindst Billy Bragg. Det foreløbige program ser således ud:

Sinéad O’Connor (IRL)
The Avett Brothers (USA)
Flogging Molly (USA)
Billy Bragg (UK)
Mads Langer (DK)
The Barr Brothers (CAN)
Jonas Alaska (N)
Red Molly (USA)
Meschiya Lake & The Little Big Horns (USA)
Tupelo (IRL)
Pokey LaFarge (USA)
Carolina Chocolate Drops (USA)
Dervish (IRL)
The White Album (DK)
Folkeklubben (DK)

More from Carsten Fjølner
Ben Folds Five gendannes og udgiver nyt album
Så har endnu et band annonceret sin gendannelse. I forvejen har vi...
Read More
0 replies on “The Avett Brothers til Tønder Festival”