The Haunted klar med nyt line up

TheHaunted-Presse2013-565x377

Svenske The Haunted oplevede sidste år en medlemsflugt, der gav folkekirken baghjul, da bandets forsanger, guitarist og trommeslager valgte at forladet skuden. Tilbage var kun bassist Jonas Björler og guitarist Jensen, og det var tvivlsomt om bandet overhovedet kunne fortsætte. Siden da har der været foruroligende stille omkring The Haunted, men en ny video afslører at et nyt line up er klar. Et line up, hvor flere af medlemmerne vil være kendte ansigter for The Haunted fans.

Ud over Jensen og Björler støder tidligere forsanger Marco Aro (The Resistance, Face Down), tidligere trommeslager Adrian Erlandsson (At The Gates, Paradise Lost) og guitarist Ola Englund (Six Feet Under) til bandet.

I videoen er der interviews med Jensen og alle de nye medlemmer.

Se videoen med line up-annonceringen her!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ryan Adams går metal
Arbejdsnarkomanen Ryan Adams har det med at spytte plader ud i en...
Read More
0 replies on “The Haunted klar med nyt line up”