02.07.13 – Mother Lewinsky – Pavillon Jr., Roskilde Festival

Danske Mother Lewinsky har indtil videre kun udgivet en LP, men da alle medlemmer har erfaring fra andre bands er de bestemt ikke uvante på en scene og det fremstod tydeligt, da de gav en formidabel strygerfest af en koncert på Pavillon Jr. tirsdag eftermiddag.

MotherLewinsky-2012-565x377

Strygerfest

Danske Mother Lewinsky har indtil videre kun udgivet en LP, men da alle medlemmer har erfaring fra andre bands er de bestemt ikke uvante på en scene og det fremstod tydeligt, da de gav en formidabel strygerfest af en koncert på Pavillon Jr. tirsdag eftermiddag.

Medlemmerne fra Mother Lewinsky har baggrund i de danske bands Tako Lako, Surf in Stereo og Mescalin, Baby og har derfor spillet en god håndfuld koncerter inden deres debut på Roskilde på Pavillon Jr., faktisk var violinist Søren Stensby med til at lukke selvsamme scene med Tako Lako i 2009, så deres scenevanthed fremstod klar gennem hele koncerten. Publikum fik under præsentationen at vide, at bandet havde ”taget vennerne med”, og disse venner viste sig under tredje nummer at være et virkelig velspillende strygerorkester. Sjældent har man set så mange musikere på festivalens mindste scene, men selvom pladsen var trang, var der stadig plads til at alle var med til at skabe en festlig stemning.

Også blandt publikum kunne man mærke festen, især ved den fængende ”Running out the door” og nummeret ”Road to Nowhere”, der med sin rytmisk legende komposition fik godt fat i publikum. Forsanger Marc Facchini-Madsen gav sig fuldt ud med en stemme, der spænder over et stort register og imponerede især i den mere ballade-agtige ”313”. Dog var det en smule, som om publikum ikke var lige så meget med i de mere nedtonede numre og selvom bandet spillede disse godt, så ligger deres styrke nok i de lidt mere festlige numre, hvor de alle danser rundt og virker som nogle, der virkelig elsker at spille live. Derfor er det forhåbentlig heller ikke eneste gang, de får lov til at spille på Roskilde.

Written By
More from BellBruun
01.07.17- Foo Fighters- Orange, Roskilde Festival
Orangerockfest Hele tolv år skulle der gå før amerikanske Foo Fighters, der...
Read More
0 replies on “02.07.13 – Mother Lewinsky – Pavillon Jr., Roskilde Festival”