04.07.13 – Drenge – Pavillon, Roskilde Festival

Det engelske band har taget et dansk navn, men formåede ikke at levere nogen mindeværdig præstation ved deres første besøg på dansk jord.
Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

En ujævn drengeduo

Det engelske band har taget et dansk navn, men formåede ikke at levere nogen mindeværdig præstation ved deres første besøg på dansk jord.
Inden den britiske duo gik på scenen, fik vi i publikum at vide, at bandets navn faktisk skal udtales på dansk, da de to brødre, som udgør bandet, åbenbart er meget glade for danske dogmefilm. Lidt pudsigt, men også sjovt.

Drenge har ikke besøgt landet tidligere og er da også stadig et ret nyt band. Selvom de kun var to på scenen, lagde de ud med at være ret energiske, sådan at man ikke helt tænkte over at der kun var trommer, guitar og vokal i lydbilledet. Bandet lyder på numre som ”Dogmeat” og ”Bloodsports” nærmest som en mere punkrocket udgave af Franz Ferdinand og de numre fungerer faktisk. Også live lød de fint, men derudover var flere af sangene fremført meget ujævnt. Til tider virkede bandet, som om de var ved at køre trætte, på trods af at de kun spillede i tre kvarter, men så fik den lige et spark ekstra og så var de på igen.

Overordnet var det dog ikke en rigtigt interessant oplevelse, kun lige på det middelmådige. Måske skyldes det bandets manglende erfaring, men det er ikke i orden, at guitaristen skal stå og rode med sin pedal under koncerten og især hans fremtoning vekslede for meget mellem at være på og være lidt ligeglad. Ikke en koncert man vil huske Roskilde Festival 2013 for.

Written By
More from BellBruun
02.07.11 – Love Shop – Arena, Roskilde Festival
Love Shop stod for den første koncert, hvor man i høj grad...
Read More
0 replies on “04.07.13 – Drenge – Pavillon, Roskilde Festival”