07.07.13 – The Sword – Odeon, Roskilde Festival

Varmen og støvet dominerede søndag eftermiddag, og var et passende klima for sydstatsamerikanerne i The Sword, som leverede en professionel, men noget ensformig koncert.
Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Velspillet med mangel på variation

Varmen og støvet dominerede søndag eftermiddag, og var et passende klima for sydstatsamerikanerne i The Sword, som leverede en professionel, men noget ensformig koncert.

The Sword har eksisteret i ti år, men er ikke alment kendt blandt de fleste folk, dog var fremmødet til deres koncert ganske stort. Musikken har tydelige inspirationskilder som Led Zeppelin, Black Sabbath og andet klassisk rock, men dog i en mere moderne version. Sangene er meget riffbaserede og virkede i flere tilfælde noget ensformige, selvom et nummer som ” Tres Brujas” da er temmeligt fængende. Publikum i teltet virkede begejstrede, men de, der sad ude i solen virkede ikke imponerede, hvilket dog godt kan være pga. den sløvhed, der indtræder ved blandingen af varme og alkohol.

Sangernes stemme fremstod ret skinger i de første numre af koncerten, men den lød bedre jo længere koncerten skred frem. Om det var det lydtekniske eller stemmen den var gal med, var svært at vurdere. Koncerten mistede lidt af det interessante halvvejs inde, da der manglede variation i numrene, og selvom bandet var dygtige blev det alt i alt beklageligvis en smule kedeligt enkelte steder og levede ikke helt op til undertegnedes forventninger.
[nggallery id=181]

Written By
More from BellBruun
30.06.16 – Blues Pills – Avalon, Roskilde Festival
Der var høj energi, langt hår, tamburin og bare fødder på bedste...
Read More
0 replies on “07.07.13 – The Sword – Odeon, Roskilde Festival”