De Efterladte på vej med Alvorsord og Etagevask

DeEfterladte-Pressebillede2013-565x377

Den 30. september udsender De Efterladte sit andet album, der i pressemeddelelsen beskrives som et album, ”der musikalsk nok hører hjemme under rockens efterhånden brede vinger, men det er ikke musik, som råber højt, her er hverken bas eller trommer, her er ingen sanger som krænger sin sjælesorg ud i desperate skrig og kun sjældent høres en forvrænget elektrisk guitar.” Albummet har fået den finurlige titel Alvorsord og Etagevask, og med Peter H. Olesen som manden med pennen i hånden er der garanti for, at lyrikken er værd at lytte til – og at et storladent musikalsk akkompagnement derfor heller ikke vil være nødvendigt.

De Efterladte er en duo bestående af digter og musiker Peter H. Olesen og multiinstrumentalisten Michael Lund og sammen udgav de Traditionen utro i 2011. De to har tidligere spillet sammen i Olesen-Olesen, der gik hver til sidt i 2007.

Alvorsord og Etagevask følges op af en Danmarks-turné i foråret 2014.

Tracklisten til Alvorsord og Etagevask:

1. Alting Om Igen
3. Fugleskræmsel
4. Levende Hegn
5. Der Hænger En Uro
6. U.t.
7. Støj På Linjen
8. Troløs Bøn
9. Håbet Kommer Til Byen
10. Du Fandt Ikke Dig Selv

cover-deefterladte-alvordsordogetagevask-2013-300x300

More from Carsten Fjølner
Ryan Adams & The Cardinals: Jacksonville City Nights
Ryan Adams finder tilbage til rødderne På sit andet udspil i år...
Read More
0 replies on “De Efterladte på vej med Alvorsord og Etagevask”