Fat Freddy’s Drop indtager Store Vega

Foto: Sarah Hunter
Foto: Sarah Hunter

Det syv mand store New Zealandske musikkollektiv Fat Freddy’s Drop udkom tidligere på året med albummet Blackbird. I den forbindelse gæster gruppen på deres turné Store Vega i København d. 8. oktober. Forløber det sig som ved tidligere besøg i Danmark, så vil de løfte taget, og levere en live-præstation som man sent glemmer.

Fat Freddy’s Job er i højere grad blevet kendt for deres bemærkelsesværdige, legende og festlige livekoncerter end for deres album. Deres evne til genremæssigt at spænde fra reggae, soul, jazz og RnB til dub og elektronisk, og at levere varen på livescenen, har ofte efterladt koncertgæster og -anmeldere måbende, og en  verdensomspændende dedikeret fanskare har derved vokset sig stor.

Billetter til koncerten tirsdag d. 8. oktober i Store Vega kan købes på Billetlugen.

Written By
More from Lars Asmussen
Nordstrøm: Alt På Plads
Var du tilhænger af duoens tidligere plader, går du ikke galt i...
Read More
0 replies on “Fat Freddy’s Drop indtager Store Vega”