Peter Buck udgiver sit andet soloalbum

Peter_Buck_565x377-2013

Peter Buck har allerede udgivet ét album siden R.E.M. blev opløst i 2011. Det udmærkede selvbetitlede album så dagens lys i 2012, og allerede nu fortæller Buck, at der er en opfølger på vej.

Albumtitle og den præcise udgivelsesdato er endnu ikke kendt, men som det var tilfældet med debuten, vil det kommende album angiveligt også kun blive udgivet på vinyl. Mellem de to albums har Buck også haft tid til at medvirke på hans og Gary Lightbodys (Snow Patrol) projekt Tired Pony seneste album Ghost of the Mountain.

Selvom der ikke er meget at sige om det kommende album endnu, så skulle det være ganske vist, at nummeret ”Roswell”, som Buck skrev sammen med Patterson Hood (Drive-By Truckers) vil være at finde på albummet.

Hvorfor så kun på vinyl? Om det siger Buck:

I don’t promote my own stuff with interviews because I don’t need to. But for years I’ve been saying I hate the way CDs sound, and on top of that I don’t like records that are made on Pro-Tools, even though that makes it easier. So I went all the way to the other side. I’ve been lucky enough where I don’t have to make a living making records. So I can do it exactly the way I want to — and if that’s seen as exclusionary, thats OK, but you know, you can order the records.

Men han downloader skam selv musik:

I download stuff, legally and also illegally. But honestly, when I download a record, do I really care about it as much as if I’ve gone somewhere and actually walked a mile? So if you want my record you either have to write away to order it or you have to drive or walk somewhere to pick it up. I mean there’s less than 6,000. I’m not going to sell a million records. But I’m doing exactly what I want and I enjoy it.

More from Carsten Fjølner
Kom til Dans & Lær på lørdag
På lørdag lukker GROB på Nørrebro dørene op for en intimkoncert med...
Read More
0 replies on “Peter Buck udgiver sit andet soloalbum”