Roskilde Festival booker The Rolling Stones

TheRollingStones-Presse2014-565x377

Det har uden tvivl længe været et stort ønske for Roskilde Festivalens bookinggruppe at kunne få fingrene i The Rolling Stones, da Orange Scene oprindeligt blev designet til en af bandets turnéer tilbage i 70’erne. Der har på det seneste været rygter om at Mick Jagger & Co. slog et smut forbi Dyrskuepladsen i Roskilde til sommer, men i dag kan festivalen altså officielt bekræfte at rygterne har talt sandt.

Med klassikere som ”Gimme Shelter”, “Paint It Black”, “Jumping Jack Flash”, “Tumbling Dice”, “It’s Only Rock ‘N’ Roll”, kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved bandets ikoniske status, og det er helt sikkert at pladsen foran Orange Scene bliver helt pakket, når The Rolling Stones går på torsdag aften.

Se resten af de offentliggjorte bands her!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Lyt til nyt fra Marvins Revolt
Det københavnske math-rock band Marvins Revolt udgav i 2007 deres andet album...
Read More
0 replies on “Roskilde Festival booker The Rolling Stones”