Hardcore Showdown IV løber af stabelen på lørdag

HardcoreShowdown_2014_851x315

Når Amager Bio og Beta på lørdag kl. 14:00 åbner dørene for Hardcore Showdown vil det være fjerde gang arrangementet løber af stabelen – og igen i år er det lykkedes at sammensætte et program, der gør det værd at lægge de 295 kroner billetten koster.

Som sædvanligt består programmet af en blanding af store etablerede navne og mindre navne, der er på vej frem. Øverst på plakaten står Manchester-punkerne Buzzcocks og det brutale amerikanske metalband Napalm Death, som ifølge arrangørerne har stået højt på ønskelisten siden Hardcore Showdowns begyndelse. Lige under de to navne står Myrphy’s Law, der var et af de store hardcoreband fra scenen i New York i 80erne. Bandet har haft mange udskiftningerne i line-uppet og kun Jimmy Gestapo har været med hele vejen. Ind og ud af bandet har blandt andre været et par guitarister fra Dog Eat Dog – og netop Dog Eat Dog, der havde et hit med ”No Fronts” fra albummet All Boro Kings fra 1994 lægger også vejen forbi. Mon ikke der bliver spillet en del numre fra netop det album?

Udover de fire nævnte bands giver yderligere ni bands koncert til Hardcore Showdown (hvis man tæller Warm Up fra dagen før med). På selve dagen spiller også danske Scarred By Beauty og Night Fever, svenske Iron, amerikanske Expire, samt Wolfxdown, der bl.a. blev dannet for at fremme veganisme, der har mange tilhængere inden for genren. Og netop vegetarisk mad spiller også en rolle på Hardcore Showdown, hvor det vil være muligt at købe vegetarisk og vegansk mad fra madboderne, ligesom organisationen Anima har været med til at støtte Hardcore Showdown siden starten.

Udover de obligatoriske madboder og merchendisestande, så er det også muligt at have sin lille stand, hvor man kan sælge ting man ikke har lyst til at have stående på cd-hylden eller liggende i klædeskabet længere. En stand koster 50 kr. og kan skaffes ved at sende en mail til karolina_hansen@hotmail.com. Hardcore Showdown leverer bordet tingene kan sælges fra.

Billetter købes via billetnet.

More from Carsten Fjølner
0 replies on “Hardcore Showdown IV løber af stabelen på lørdag”