Chorus Grant spiller i Pumpehuset

Smukke, eksistentielle tekster, der får lov at stå helt fremme i lydbilledet båret frem af Kristian Finnes følsomme og samtidige stærke vokal.

ChorusGrant-Presse2014-565x377
Bag Chorus Grant står Kristian Finne, som med sine eftertænksomme tekster og stille instrumentelle kompositioner læner sig op ad americanatraditioner og klassisk singersongwriting. Smukke, eksistentielle tekster, der får lov at stå helt fremme i lydbilledet båret frem af Kristian Finnes følsomme og samtidige stærke vokal.

Onsdag den 1. oktober synger han efteråret ind i Pumpehuset med sit femmandsband i ryggen, og to albums i bagagen. Kristian Finne spillede i sommer bl.a. på Roskilde Festival med sit soloprojekt Chorus Grant, og fik flotte anmeldelser med sig, bl.a. fra Diskants anmelder, som gav 7 ud af 10. Samme festival indledte han også med sit andet projekt Cancer, som han deler med Nikolaj Vonsild, forsanger i When Saints Go Machines. To ganske forskellige projekter, der viser Finnes alsidighed og talent.

Opvarmningen bliver leveret af det Københavnske dream-pop band The Brazierlights In The Window, som er blevet udvalgt igennem Local Heroes projektet. Her udvælger mere kendte artister, som Turboweekend, Nikolaj Nørlund og Carpark North, deres opvarmningsband, ud fra en pulje af nye lokale bands. Vi skrev allerede om The Brazierlights In The Window, i forbindelse med EP’en Spring Release, som vi tildelte karakteren 7/10.

Billetter kan købes via Billetnet.

More from Christine Hovgaard Jensen
01.07.11 – Kurt Vile and The Violators – Odeon, Roskilde Festival
Der er lagt op til god gedigen og gammeldags rock-fest, da Kurt...
Read More
0 replies on “Chorus Grant spiller i Pumpehuset”