Ghost klar med nyt album og ny forsanger

Ghost på Copenhell 2013 (foto: Claus Michaelsen)
Ghost på Copenhell 2013 (foto: Claus Michaelsen)

Ifølge Sweden Rock Magazine er det okkulte rockband Ghost nu klar med opfølgeren til Infestissumam, som udkom i 2013. Bandets 3. album udkommer i slutningen af sommeren eller starten af efteråret og producertjansen blev varetaget af Klas Åhlund, der overraskende nok bl.a. har arbejdet sammen med kunstnere som Katy Perry, Kesha, Taio Cruz, Britney Spears og Madonna.

Traditionen tro skifter Ghost forsanger i forbindelse med udgivelsen, da Papa Emeritus II er skiftet ud med sin tre måneder yngre bror Papa Emeritus III. Men mon ikke Papa 3.0s vokal minder unægteligt om hans to forgængeres?

I forbindelse med Ghosts optræden d. 4. juni på Sweden Rock Festival slipper bandet første single fra albummet, og ifølge Sweden Rock Magazine er det også planen at bandet går i studiet inden sommerferien for at indspille en række covernumre af bl.a. Leonard Cohen og Imperiet.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Nyt fra Adam West sanger
Sidste år valgte de amerikanske punk rock legender Adam West at stoppe...
Read More
0 replies on “Ghost klar med nyt album og ny forsanger”