Satyricon barsler med coveralbum

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Det norske black metal band Satyricon har ifølge trommeslager Frost planer om at indspille et coveralbum senere i år. Ifølge Frost har bandet allerede lagt sig fast på halvdelen af numrene, og det skulle være tale om numre der ikke er lige til højrebenet. Der lægges vægt på at det er interessante numre, der kan tage bandet i en ny retning, da det ikke rigtigt giver mening at laver covernumre af f.eks. Bathory eller Venom, da der findes utallige black metal bands, der har gjort det før.

Satyricon har bl.a. spillet Dead Kennedys’ nummeret “Holyday in Cambodia” på deres nuværende tour, så det kunne være et oplagt bud på et nummer der havner på pladen.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ny video med In Flames
11. november smider det svenske melodiske metalband In Flames deres 12. album...
Read More
0 replies on “Satyricon barsler med coveralbum”