04.07.15 – Corrosion of Conformity – Avalon, Roskilde Festival

Foto: Claus Wrang Michaelsen
Lørdag eftermiddag gav Corrosion of Conformity en koncert, der var lige ud ad landevejen uden de store udsving.

Lidt for lige ud ad landevejen

Corrosion of Conformity er fra sydstaterne i USA og spiller hård rock, hvorfor de ofte bliver sat i bås med fx Down, selvom de ikke er helt så ens igen. Corrosion of Conformitys sange er tættere på stonerrocken og vokalen er mindre rå. Faktisk er Pepper Keenans, som også er en del af Down, vokal ikke det stærkeste kort hos bandet og det gjorde til tider koncerten lidt sløv, men dog var der god lyd og live fik Corrosion of Conformity en lidt hårdere lyd, der i den grad klædte deres sange.

Setlisten var blandet, men der var en del sange fra det populære album Deliverance tilbage fra 1994, bl.a. “Clean My Wounds”. Publikum virkede ganske glade og tilfredse og stemningen i Avalon teltet var fin, på trods af at der var så varmt, at mange så koncerten fra skyggen uden for teltet.

Genren som Corrosion of Conformity begår sig i er ikke en, der kræver at man kan spille hurtigt eller meget teknisk, den består til gengæld ofte af gode guitarriffs og klassiske trommerundgange og selvom Corrosion havde disse to dele med i deres koncert, var det ikke en koncert, der virkelig vil blive husket af denne anmelder, dertil måtte der gerne have været lidt mere attitude i lyden.

Karakter 6
6
Written By
More from BellBruun
Wacken Open Air 2009 udsolgt!
Lige omkring nytår kunne den tyske metal festival Wacken Open Air allerede...
Read More
0 replies on “04.07.15 – Corrosion of Conformity – Avalon, Roskilde Festival”