28.06.15 – Black Book Lodge – Rising, Roskilde Festival

Da danske black book Lodge spillede søndag aften på Risingscenen, var fremmødet stort, men det var bandets egen evne til at komme ud over kanten til gengæld ikke.

Introvert på den uinteressante måde

Da danske Black Book Lodge spillede søndag aften på Risingscenen, var fremmødet stort, men det var bandets egen evne til at komme ud over kanten til gengæld ikke.

Roskilde Festivals upcoming scene, Rising, var i år rykket over i Vestområdet og havde desuden fået en makeover, der fik den til at ligne en reel scene og ikke blot en campingscene. Da Black Book Lodge gik på for at spille deres melankolske, men dog hårde, rock, søndag aften var der et ganske stort publikum. Bandet spillede overvejende flest numre fra deres nyeste udgivelse Entering Another Measure, hvilket naturligvis er forståeligt, da albummet skal promoveres. Dog fremstod sangene noget ens i lyd og især i udførsel, hvilket gjorde koncerten noget uinteressant i længden.

Da denne anmelder så bandet på Copenhell i 2014 var det et langt mere spændende live-bekendstskab, men på Rising var de introverte på den kedelige måde. At spille melankolsk musik og være indadvendt er ikke nødvendigvis lig med at være monoton og kedelig, men det var desværre tilfældet her.

Man kan dog ikke tage fra bandet, at de er meget velspillende og tight, og at de desværre kæmpede med dårlig lyd i det første nummer, men meget over det middelmådige blev det ikke til.

 

Karakter 6
6
Written By
More from BellBruun
01.07.15 – Noel Gallagher’s High Flying Birds – Arena, Roskilde Festival
Den gode bror Mange Oasisfans har længe været klar over, at det...
Read More
0 replies on “28.06.15 – Black Book Lodge – Rising, Roskilde Festival”