Sleep, Foals, New Order og Tsjuder tilføjes til Roskilde Festivals program

Indtil videre har Roskilde Festival kun offentliggjort ganske få navne som Action Bronson, Red Hot Chili Peppers, Mac DeMarco og Courtney Barnett, men i dag kan festivalen så løfte sløret for endnu 18 kunstnere, der vil spille på Roskilde Festival til sommer.

Indtil videre har Roskilde Festival kun offentliggjort ganske få navne som Action Bronson, Red Hot Chili Peppers, Mac DeMarco og Courtney Barnett, men i dag kan festivalen så løfte sløret for endnu 18 kunstnere, der vil spille på Roskilde Festival til sommer.

Der er tale om bl.a de britiske pionerer i New Order, stoner-metal forgængerne i Sleep (billedet), den amerikanske rapper Wiz Khalifa, det norske black metal band Tsjuder og det engelske metalcore band Bring Me the Horizon.

Følgende 18 kunstnere er tilføjet programmet i dag:

Foals
New Order
Wiz Khalifa
Bring Me The Horizon
Sleep
Skepta
Andromeda Mega Express Orchestra
Aurora
Bisse
Blick Bassy
Cate Le Bon
Dusky
Hayden James
Pat Thomas & Kwashibu Area Band
Odesza
Tsjuder
Twitching Tongues
Vince Staples

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Mastodon hinter til det kommende album
Det er nok gået de færrestes næse forbi at Mastodon har en...
Read More
0 replies on “Sleep, Foals, New Order og Tsjuder tilføjes til Roskilde Festivals program”