Copenhell tilføjer 12 navne til programmet

Copenhell lagde hårdt ud med at offentliggøre at et af heavyrockens vel nok allerstørste navne Black Sabbath skulle spille til sommerens festival som et led i deres afskeds tour. Men nu tilføjes der altså 12 nye navne til det program.

Copenhell lagde hårdt ud med at offentliggøre at et af heavyrockens vel nok allerstørste navne Black Sabbath skulle spille til sommerens festival som et led i deres afskeds tour. Men nu tilføjes der altså 12 nye navne til det program.

Schockrockeren Alive Copper skal nok sørge for en omgang teater på scenen, og thrash-legenderne Megadeth vender tilbage til festivalen efter at have spillet til den første Copenhell i 2010. De skulle have spillet på Refshaleøen i 2014 men måtte desværre aflyse deres optræden.

Derudover spiller bl.a. også retrorock-ensemblet Rival Sons, Mötley Crue-bassisten Nikki Sixx’ hardrock-band SIXX:AM, det amerikanske hardcore band Converge og rap-metal pionererne i Clawfinger. Dropkick Murphys, Epica, Helhorse, Norma Jean, August Burns Red og Monuments vil også være at finde på Refshaleøen til sommer.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Adam West-interview
Diskant.dk har mødt Adam West Til en koncert med svenske The Peepshows...
Read More
0 replies on “Copenhell tilføjer 12 navne til programmet”