Originale Entombed medlemmer spiller gamle numre

De originale Entombed medlemmer Alex Hellid (guitar), Ulf Cederlund (guitar) og Nicke Andersson (trommer) vil atter stå sammen på en scene, når Close-Up Båten krydstogtet forlader Stockholms havn d. 27. oktober og sejler til Åbo i Finland for at returnere til den svenske hovedstad dagen efter.

Da Alex Hellid forlod Entombed i 2013 startede et juridisk slagsmål om bandnavnet, hvilket resulterede i at L.G Petrov-versionen af bandet skiftede navn til Entombed A.D, og dermed gav Hellid mulighed for stadig at bruge Entombed-navnet.

Hellid har altså nu fået samlet Cederlund der forlod bandet i 2005 og Andersson, der checkede ud tilbage i 1997, og til koncerten på Close-Up Båten vil de fokusere på det tidlige Entombed materiale.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Første navne klar til Roskilde Festival
Selvom der stadig står 2012 på kalenderen, og der er lang tid...
Read More
0 replies on “Originale Entombed medlemmer spiller gamle numre”