Originale Entombed medlemmer spiller gamle numre

De originale Entombed medlemmer Alex Hellid (guitar), Ulf Cederlund (guitar) og Nicke Andersson (trommer) vil atter stå sammen på en scene, når Close-Up Båten krydstogtet forlader Stockholms havn d. 27. oktober og sejler til Åbo i Finland for at returnere til den svenske hovedstad dagen efter.

Da Alex Hellid forlod Entombed i 2013 startede et juridisk slagsmål om bandnavnet, hvilket resulterede i at L.G Petrov-versionen af bandet skiftede navn til Entombed A.D, og dermed gav Hellid mulighed for stadig at bruge Entombed-navnet.

Hellid har altså nu fået samlet Cederlund der forlod bandet i 2005 og Andersson, der checkede ud tilbage i 1997, og til koncerten på Close-Up Båten vil de fokusere på det tidlige Entombed materiale.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Mitt Pike med ny solo-video
Matt Pike har for vane at spille øresønderrivende højt i hans nærmest...
Read More
0 replies on “Originale Entombed medlemmer spiller gamle numre”