30.06.16 – Kvelertak – Avalon, Roskilde Festival

Foto: Claus Wrang Michaelsen
Endnu en gang gav norske Kvelertak en magtdemonstration udi liveoptræden hvor samtlige bandmedlemmer væltede rundt på scenen og sammen med publikum havde én stor, voldsom og festlig fællesdans.

Fællesdans på vælte rundt-måden

Endnu en gang gav norske Kvelertak en magtdemonstration udi liveoptræden hvor samtlige bandmedlemmer væltede rundt på scenen og sammen med publikum havde én stor, voldsom og festlig fællesdans.

Til at starte med var der desværre ikke den bedste lyd på Avalonscenen sent torsdag aften, da Kvelertak spillede på Roskilde Festival for tredje gang (anden gang ifølge Roskildes hjemmeside, men der er åbenbart nogen der har glemt, at bandet også gæstede Pavillon Junior scenen i 2009), men dette blev der dog rettet op på forholdsvis hurtigt, så man kunne få den fulde oplevelse af denne intense, vilde, energibombe af et liveband, som Kvelertak altid er en garanti for at være. Ikke alene er forsanger Erlend Hjelvik en fantastisk, indpiskende vildmand på scenen, hele bandet er med til at vælte rundt, og hopper ned fra forstærkere og crowdsurfer sågar (også på Avalon, hvor det er forbudt!), og sjældent har man set roadies have så travlt med at få sat vildfarne ledninger på plads!

Mestendels af Kvelertaks setliste bestod af numre fra deres nye udgivelse Nattesferd, fx titelnummeret og den vilde ”Dendrofil for Yggdrasil” men der var også plads til bl.a. deres festlige gennembrudsnummer ”Mjød” fra første album, samt den dansevenlige ”Braune Brenn” fra 2013s Meir.

Man kan hævde at bandets numre til tider kan ligne hinanden en del og live flyder det hele ofte lidt sammen i deres signaturblanding af blackmetal, punkrock og hardcore, men det ændrer ikke på at Kvelertak endnu en gang leverede en vild, voldsom og vidunderlig koncert.

Karakter 8

Karakter

8
Written By
More from BellBruun
Wacken Open Air 2013
På trods af at sidste års festival i den lille tyske by...
Read More
0 replies on “30.06.16 – Kvelertak – Avalon, Roskilde Festival”