Mastodon hinter til det kommende album

Foto: Jimmy Hubbard

Det er nok gået de færrestes næse forbi at Mastodon har en humoristisk åre, og i en ny syret web-video viser bandet igen, at det bestemt ikke må være kedeligt at være inde i hovederne på Mastodons medlemmer.

I videoen er trommeslager Brann Dailor bl.a iscenesat som en anonym informant, der kender både det kommende albums titel og releasedato, men han tør ikke at sige det. Herudover agerer bandet i videoen iført forskellige masker mens de bl.a indspiller i studiet og kører bil.

Det eneste man får ud af videoen er at indspilningerne til Once More ‘Round The Sun efterfølgeren er i gang, og at en releasedato er rykket nærmere.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Roskilde Festival tilføjer 53 kunstnere til programmet
Roskilde Festival er så småt begyndt at åbne for godteposen, og offentliggør...
Read More
0 replies on “Mastodon hinter til det kommende album”