Mastodon hinter til det kommende album

Foto: Jimmy Hubbard

Det er nok gået de færrestes næse forbi at Mastodon har en humoristisk åre, og i en ny syret web-video viser bandet igen, at det bestemt ikke må være kedeligt at være inde i hovederne på Mastodons medlemmer.

I videoen er trommeslager Brann Dailor bl.a iscenesat som en anonym informant, der kender både det kommende albums titel og releasedato, men han tør ikke at sige det. Herudover agerer bandet i videoen iført forskellige masker mens de bl.a indspiller i studiet og kører bil.

Det eneste man får ud af videoen er at indspilningerne til Once More ‘Round The Sun efterfølgeren er i gang, og at en releasedato er rykket nærmere.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
The Hives – Tussels In Brussels
En god stor pakke punk-rock Et af de prædikater man nemt kan...
Read More
0 replies on “Mastodon hinter til det kommende album”