Ny video fra De Hårde Døre

De Hårde Døre spiller dansksproget skrammelrock, og har efterhånden en hel del år på bagen. Før bandet blev til De Hårde Døre, hed de The Hors D’oeuvres og spillede mere støvet stonerrock, men efter et navneskift er stilen også blevet mere rocket.

Bandet består af Lasse Jonsson (vokal, guitar), Steffen Kruchov (bas, vokal), Morten Schibsbye (trommer, vokal) og Torben Heegaard (fløjte, saxofon).

De Hårde Døre har tidligere lavet tre plader, hvor Piller til Folket fra 2014 er seneste udgivelse.

Men De Hårde Døre er gået anderledes til værks på deres seneste indspilning, som er foregået i en gammel campingvogn ude på en mark. Indspilningerne er er foreviget på kamera, og nummeret “Færdig” fra de indspilninger er netop smidt ud på Youtube. Den kan du se her ovenfor.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Stream nyt nummer med At The Gates
De svenske melodøds-pionerer At The Gates udgiver deres 7. studiealbum The Nightmare...
Read More
0 replies on “Ny video fra De Hårde Døre”