Roskilde Festival melder udsolgt

Foto: Flemming Bo Jensen

Tidligere i dag kunne Roskilde Festival fortælle at der var få billetter tilbage, og at man nok hellere måtte rubbe neglene, hvis man skulle nå at sikre sig en billet til årets udgave af festivalen. Derfor har der nok i løbet af dagen været heftig aktivitet hos Ticketmaster, der står for salget af billetter, og her til aften kunne man da også melde totalt udsolgt af partoutbilletter.

Det er det hurtigste billetsalg festivalen har oplevet i de sidste 20 år, og festivalens talskvinde Christina Bilde udtaler:

Det er helt fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt, og især at vi tilmed kan gøre det i så god tid før festivalen. Det betyder, at 80.000 deltagere nu har valgt den fulde festivaloplevelse med musik, kunst og fællesskab gennem otte dage. Samtidig peger billetsalget i retning af, at vi igen kan forvente at leve op til vores almennyttige formål og donere et millionbeløb til velgørende formål efter festivalen.

Roskilde Festival finder sted fra lørdag 30. juni til lørdag 7. juli 2018.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Lyt til det kommende Monster Magnet album
Amerikanske Monster Magnet, som nok må regnes for et af det største...
Read More
0 replies on “Roskilde Festival melder udsolgt”