Jonathan Wilson ‘Rare Birds’ track-by-track interview

Amerikanske Jonathan Wilson var fobi København i forbindelse med hans Roger Waters-tjans, hvor han spiller guitar og leverer en fængende (David Gilmour) vokal til Waters’ Us+Them verdensturné, der kom forbi Royal Arena.

På hans fridag var Jonathan Wilson forbi Sound Station på Frederiksberg, hvor han gav akustiske numre og signerede plader. Wilson har udgivet tre albums og et par EP’er, og har derudover produceret og optaget adskillige albums på bånd i sit eget analogt spækkede Fivestar Studio.

Vi fik en længere snak med ham og lavede en track-by-track gennemgang af hans nyeste album Rare Birds, som udkom i marts i år. Se interviewet ovenfor.

Written By
More from Palle Demant
CPH:DOX – Joy Division
Fængslende dokumentar om Joy Division En exceptionel fængende historie ligger bag Joy...
Read More
0 replies on “Jonathan Wilson ‘Rare Birds’ track-by-track interview”