Refused, Lamb of God, Kvelertak, Clutch m.fl tilføjes Copenhell-programmet

Copenhell kunne for lidt over en måned siden afsløre at både Tool og Slipknot vil headline 10-års jubilaren af festivalen næste sommer, og som en førtidlig julegave smider festivalen lige en ekstra bunke navne på programmet.

De 16 nye navne tæller så forskellige bands som Amerikanske Lamb of God og Clutch, Guitar-legenden Slash, de svenske vikinger i Amon Amarth, det østrigske dødsmetalband Belphegor, britiske Orange Goblin og det amerikanske crossover-thrash-band Municipal Waste.

Men mest spændende er nok at festivalen atter har booket norske Kvelertak, der altid er garant for at intenst liveshow og så svenske Refused, der med deres fusions-hardcore-rock ligger i periferien af festivalens genre-palette.

Fra Danmark tilføjes Heilung og Konvent, og fra den samlede liste af offenliggjorte bands ser sådan ud:
SLASH FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS,
CLUTCH
STONE TEMPLE PILOTS
LAMB OF GOD
AMON AMARTH
BELPHEGOR
HEILUNG
KONVENT
KVELERTAK
REFUSED
TERROR
MUNICIPAL WASTE
ORANGE GOBLIN
WHILE SHE SLEEPS
SKINDRED
THE FEVER 333

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
John Garcia – Video-interview
En Kyuss reunion har været mange stonerrock-fans våde drengedrøm de sidste 15...
Read More
0 replies on “Refused, Lamb of God, Kvelertak, Clutch m.fl tilføjes Copenhell-programmet”