Tool spiller nye numre live

Når Copenhell løber af stablen om 6 uger, er amerikanske Tool uden tvivl hovednavnet. Fans af bandet har skreget på en dansk koncert i årevis, så der bliver givetvis fyldt op foran scenen på Copenhell.

Noget andet fansene har ventet på er bandets næste album, der har ladet vente på sig. Sidste album 10,000 Days udkom i 2006, og siden har der floreret en konstant rygtestrøm omkring hvornår efterfølgeren skulle udkomme. Nu lader det imidlertid til at pladen udkommer i år, og Tool spillede for første gang to af de nye numre på Welcome to Rockville Festival i Jacksonville i Florida.

Der var tale om numrene “Descending” og “Invincible”, som kan betegnes som typiske Tool-numre med lang spilletid. Kan ikke vente til Copenhell med at høre numrene, kan man se fan-optagelser dem herunder:

0 replies on “Tool spiller nye numre live”