Ny Soundgarden koncertfilm på vej

“Live From The Artists Den” er en Emmy-vindende amerikansk TV-serie, som optager kunstnere på specielle steder eller venues. Soundgarden blev således også optaget til programmet til deres sidste koncert under deres vintertour i 2013 på The Wiltern i Los Angeles.

Indtil nu har det ikke været muligt at se eller høre koncerten i fuld længde, men det rådes der nu bod på med udgivelsen under titlen Live From The Artists Den, som udkommer både på Blue-ray, vinyl og CD, og som også vil være tilgængelig i en delux-box. Hele herligheden kan bestilles nu her.

Se traileren til udgivelsen foroven.

 

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Roskilde Festival tilføjer 53 kunstnere til programmet
Roskilde Festival er så småt begyndt at åbne for godteposen, og offentliggør...
Read More
0 replies on “Ny Soundgarden koncertfilm på vej”