Ny Soundgarden koncertfilm på vej

“Live From The Artists Den” er en Emmy-vindende amerikansk TV-serie, som optager kunstnere på specielle steder eller venues. Soundgarden blev således også optaget til programmet til deres sidste koncert under deres vintertour i 2013 på The Wiltern i Los Angeles.

Indtil nu har det ikke været muligt at se eller høre koncerten i fuld længde, men det rådes der nu bod på med udgivelsen under titlen Live From The Artists Den, som udkommer både på Blue-ray, vinyl og CD, og som også vil være tilgængelig i en delux-box. Hele herligheden kan bestilles nu her.

Se traileren til udgivelsen foroven.

 

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Nr. 23 – Psyched Up Janis: Swell
Det her band havde åbenbart hørt mine bønner om noget nyt dansk...
Read More
0 replies on “Ny Soundgarden koncertfilm på vej”