Nyt album på vej fra Mr. Bungle?

Mr. Bungle spillede for nyligt en lille håndfuld koncerter i henholdsvis Los Angeles, San Francisco og New York, og da det var første koncert i 20 år for det skøre ensemble omkring Mike Patton, var det lidt af en begivenhed. Til koncerterne spillede bandet deres debut-demo The Raging Wrath Of The Easter Bunny fra 1986.

Nu har bandet smidt en række billeder ud på twitter, hvor man bl.a.kan se en studieopstilling og på et andet billede sidder Dave Lombardo og sover i studiet. Lombardo stod trommestikkerne på den nyligt overståede tour.

Om det hele betyder at der er et nyt Mr. Bungle album på vej, kan vi kun gisne om, men hvis det er tilfældet, ville det være ret vildt.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Kildemosefestival denne weekend
Roskilde Festival nærmer sig, men inden vi når så vidt, kommer en...
Read More
0 replies on “Nyt album på vej fra Mr. Bungle?”