Roskilde Festival tilføjer 92 navne til programmet

Foto: Flemming Bo Jensen
Efter flere års aflysninger af Roskilde Festival, har mange nok ventet på den store kunstner-afsløring, der var varslet i dag. Og med 92 nye navne på programmet, tæller plakaten nu hele 134 offentliggjorte kunstnere.

Der er både rappere som Post Malone, Megan Thee Stallion og Little Simz blandt de nye offentliggørelser, men der er også noget for rockelskerne med navne som The Strokes, Robert Plant & Alison Krauss og Radiohead sideprojektet The Smile.

Er man til den lidt mere hårdtslående metal, kan man glæde sig over både Amenra, John Cxnnor, Konvent, Kollaps, Old Man Gloom mens punkgenren også er stærkt repræsenteret med kunstnere som f.eks Turnstile og Jimmy Eat World.

Man kan se listen af offentliggjorte kunstnere her!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Så er det atter blevet tid til Gutter Island
Festivalsæsonen synger på sit sidste vers, men helt slut er det bestemt...
Read More
0 replies on “Roskilde Festival tilføjer 92 navne til programmet”