Röyksopp laver 10 videoer til ny plade

Den norske elektroniske duo Röyksopp udgiver deres 6. studiealbum Profound Mysteries d. 29 april som henholdsvis digital, cd og kastte-format. Det er bandets første fuldlængde-album siden The inevitable End fra 2014.

Og nu har bandet så offentliggjort at udgivelsen følges op at 10 korte film, som er opstået i partnerskab med produktionsselskabet Bacon. Instruktører som Andreas Nilsson, Martin de Thurah og Röyksopp selv står bag de 10 film.

Röyksopps Svein Berge og Torbjørn Brundtland udtaler: “We’re thrilled to be joined by the wonderful girls and boys of Bacon, in this ever-expanding universe of ‘Profound Mysteries’.”

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
The Ark festede i Pumpehuset
Fredag aften, var der lagt i ovnenen til det helt store pop-show...
Read More
0 replies on “Röyksopp laver 10 videoer til ny plade”