29.06.22 – Turnstile – Avalon, Roskilde Festival

Foto: Claus Wrang Michaelsen

Roskilde Festival er også en festival, der giver mulighed for nye opdagelser og det er hvad bandet fra Baltimore er for mig. Et hurtigt opslag fortæller dog at de har spillet siden 2010 og de med det seneste og bandets 3. album ’Glow On’ (2021) har ramt hitlisterne ret pænt. Der referes til bl.a. bands som Black Flag – altså må vi forvente en gang klassisk hardcore punk og det er også hvad vi får. Korte præcise hug fra trommeslageren, der med velkendte 1-2-3-4 slag sætter et hårdt tempo. Måske en rimelig simpel og velkendt opskrift for genren, men det virker og sidder lige i skabet.

Foto: Claus Wrang Michaelsen

Bandet spiller varierende og forbarmer sig også over publikum ved at sætte tempoet ned i momenter, blot for at hugge til igen med et højt tempo øjeblikket efter. For de friske er der godt gang i den foran scenen og man bliver ikke skuffet, hvis man søger tæt kontakt og mosh pit. Setlisten for koncerten er lang, med de præcist fremførte og korte numre fra et veloplagt og velspillede band. Tak for velplacerede lussinger sent onsdag aften.

Foto: Claus Wrang Michaelsen
Karakter 6

Karakter

6
Written By
More from Lars Markussen
01.07.22 – Jerry Cantrell – Avalon, Roskilde Festival
Riff-kongen kom, så og sejrede. Der var dømt far-rock for alle de...
Read More
0 replies on “29.06.22 – Turnstile – Avalon, Roskilde Festival”