Ny single fra Katatonia

Svenske Katatonia har deres 12. album Sky Void Of Stars lige på trapperne, da de udgiver det d. 20 januar via Napalm Records. Tilbage i Oktober kom første single “Atrium”, og nu kan bandet så give endnu en forsmag på den kommende plade med singlen “Birds”.

Katatonia haben die neue Single “Birds” veröffentlicht. Der Song ist Teil des neuen Albums der Schweden, “Sky Void Of Stars”, das am 20. Januar via Napalm erscheint. Im Oktober hatte die Progressive-Metal-Band bereits den Song “Atrium” als ersten Vorgeschmack auf ihr zwölftes Album veröffentlicht. “Sky Void Of Stars” kann vorbestellt werden. Ende des Monats gehen die Progressive-Metaller gemeinsam mit Sólstafir auf Tour, Tickets für die Konzerte gibt es online.

Til februar gæster Katatonia København, hvor de spiller i Amager Bio.

More from Claus Michaelsen
Jannis Noya Makrigiannis gået bort
Som frontperson og sangskriver i det danske indieband Choir Of Young Believers...
Read More
0 replies on “Ny single fra Katatonia”