AI genopliver Oasis

Foto: Claus Michaelsen

Forestil dig en anden dimension hvor Liam og Noel Galagher og resten af Oasis-besætningen fra deres gyldne periode omkring 1905-1997 gik sammen om at lave et album der efterfulgte de første tre album. Gad vide hvordan sådan et album ville lyde.

Nu behøver du faktisk ikke forestille dig det, for nu er der ved hjælp af AI skabt en indspilning under titlen Aisis – The Lost Tapes / Vol. 1, hvor Liam Gallaghers stemme optræder. Vel at mærke uden at manden selv har sunget en strofe i studiet.

Instrumenteringen og teksterne stammer fra det britiske band Breezer, og da de i forvejen lød en smule som Oasis, var det jo bare at erstatte forsanger og sangskriver Bobby Geraghtys stemme med Liam Gallaghers ditto.

Ifølge Liam Gallagher selv på Twitter, lyder hans kunstigt fremstillede stemme “Mega”, så den er altså Liam approved.

Bedøm selv om du kunne være blevet snydt.

More from Claus Michaelsen
Elder kommer til Danmark
Det amerikanske prog-doom band Elder udgav sidste år deres seneste plade Innate...
Read More
0 replies on “AI genopliver Oasis”