25.11.07 – Stereo Total – Loppen

Foto: Stefanos Notopoulus
Foto: Stefanos Notopoulus

Charmerede imens det hele faldt fra hinanden

Selvironien lyste ud af den fransk/tyske duo da de en sen søndag aften besteg den lille scene på Loppen. En scene, som duoen ikke havde svært ved at udfylde med den ene ukontrollerede udskejelse efter den anden. Denne søndag aften bød på et stort udvalg af greatest hits fra en gruppe, der forstår at vende op og ned på trivialiteter og sætte det hele på spidsen.

Brezel Göring er en ustyrlig rockabilly-punker i bedste berliner-stil, der til trods for energien havde svært ved at styre sine instrumenter og måtte dykke ned i værktøjskassen efter en ny guitarstreng på et tidspunkt. Francoise Cactus’ lettere kejtede fremtoning ligger langt fra de roller, hun påtager sig i musikken. Og det var også lettere pinligt, da hun måtte bede om mere lys på scenen for at kunne læse teksten til sangene på den nyudgivede Paris<>Berlin.

Til trods for at Stereo Total spiller korte og simple sange, der mest af alt minder om musikalske sketcher med tegneserieironi, havde duoen svært ved at holde det hele sammen. Men selv om det musikalske fundament hele tiden var ved at falde sammen under dem, fik de charmeret sig igennem et tempofyldt og energisk sæt, der fik sat gang i det store opbud af feststemte publikummer.

Koncerten kulminerede under ekstranumrene med crowdpleaseren ‘Wir tanzen im 4-eck’, der for alvor fik rusket op under Loppen og efterlod en glad stemning på trods af, at man godt kunne savne en lidt mere stilsikker aflevering.

More from Michael Hedelain
Nr. 26 – Duran Duran: Arena
Vi kårer 80ernes 30 bedste albums. Duran Duran's “Arena” ligger nr. 26.
Read More
0 replies on “25.11.07 – Stereo Total – Loppen”