06.07.08 – Slayer – Orange Scene, Roskilde Festival

Før Slayer gik på Orange Scene søndag eftermiddag, havde køen til de to pits foran scenen vokset sig til gigantiske dimensioner. Så selvom Slayer efterhånden har spillet på Roskilde Festival en del gange, var det rart at se, at pusten stadig ikke er gået af deres fans.

slayer-presse2008-565x377

Slayer leverede som altid varen

Før Slayer gik på Orange Scene søndag eftermiddag, havde køen til de to pits foran scenen vokset sig til gigantiske dimensioner. Så selvom Slayer efterhånden har spillet på Roskilde Festival en del gange, var det rart at se, at pusten stadig ikke er gået af deres fans.

Når Slayer går på scenen, kan man være sikker på, at der er dømt massiv lyd, og scenen var da også til lejligheden fyldt op med intet mindre end 36 marshall-kabinetter, der selvom de garanteret ikke var forbundet alligevel gav et massivt indtryk. Efter en kort støj-intro satte bandet koncerten i gang med ”God Hates Us All”.

Setlisten bestod både af gamle og nye numre, og således fik vi både ”Cult” og ”Jihad” fra nyeste album Christ Illusion, samt klassiske Slayer-hits som bl.a. ”War Ensemble”, ”South Of Heaven”, ”Captor Of Sin”, og ”Die By The Sword”. Med ”Raining Blood” nåede koncerten sit vidunderlige klimaks, og som ekstranumre fyrede Slayer ”Mandatory Suicide” og ”Angel Of Death” af.

Det er sgu’ befriende at se, at Slayer stadig nyder at spille deres musik foran et publikum. Under hele koncerten var Tom Araya et stort smil, og selvom der er tale om ”ond” musik, er det fedt at se, man også kan være glad samtidig.

Slayer er stadig et af den hårdeste metals største navne, og eftersom de leverer varen hver eneste gang, er undertegnede også sikker på, at de vil være på toppen længe endnu.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Neurosis og 2ManyDjs til Roskilde
Selvom Roskilde Festival offentliggjorde deres program i midten af april, fortsætter de...
Read More
0 replies on “06.07.08 – Slayer – Orange Scene, Roskilde Festival”