Volbeat fejrede pladeudgivelse med at signere plader i Fona

Foto: Lars Asmussen
Foto: Lars Asmussen

Mandag d. 1. september må være en stor og betydningsfuld dato for danske Volbeat. Dette var dagen hvor deres tredje album Guitar Gangsters & Cadillac Blood udkom, og det fejrede de fire medlemmer ved at stille op i Fona2000 på Strøget i København, til at signere plader og at hilse på de mange fans, der havde stille sig i kø til begivenheden.

Fra kl. 16 skulle Volbeat stå til rådighed for de fremmødte fans, men allerede kl. 15.45, da jeg ankom, osede luften af Volbeat i hele Fona2000. Den nye cd røg over disken i ekspres-fart, fans iført Volbeat-t-shirts var at finde overalt, og det var Guitar Gangsters & Cadillac Blood der dundrede ud af højttalerne i butikken. I køen stod allerede ca. 100 forventningsfulde fans, og da Volbeat gjorde sin entré, kunne løjerne gå i gang. Det skete i en rigtig god stemning og med store smil og hyggelige hilsner mellem band og fans.

Fra denne dag går vi nok en tid i møde, hvor Volbeats musik igen vil være i stor rotation i cd-afspillere, på radiostationer og på landets spillesteder – og det tror jeg, at vi skal glæde os til.

Written By
More from Lars Asmussen
OK Go: Of the Blue Colours of the Sky
Det lader til, at OK Go på deres tredje album har taget...
Read More
0 replies on “Volbeat fejrede pladeudgivelse med at signere plader i Fona”