Fu Manchu barsler med flere udgivelser

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen
Sidst vi hørte fra stonerrockens ukronede konger Fu Manchu var med 2007-albummet We Must Obey. Nu er bandet igang med at skrive numre til opfølgeren, og via et statement på bandets hjemmeside, lader forsanger Scott Hill vide, at man allerede har 10 numre klar. Men inden bandet tager i studiet i april, skal der skrives godt 5-6 numre ekstra. Ifølge Scott Hill er lyden meget fuzzy og heavy og der vil også være et par hurtige numre imellem. Pladen udkommer i løbet af efteråret 2009 via Century Media Records.

Hvis tiden i studiet tillader det, vil Fu Manchu også forsøge at få indspillet nogle covernumre, hvor et vil være med bandet VOID (et band Fu Manchu også coverede på deres seneste single Knew It All Along), og som højst sandsynligt vil udkomme på en 7″-single i forbindelse med pladeudgivelsen.

Scott Hill lader også vide at man i forbindelse med bandets 20-års jubilæum i 2010 har en del idéer. Udover at genudgive nogle af pladerne fra bandets bagkatalog i særdeles limiteret oplag, planlægger bandet også at spille enkelte koncerter, hvor udvalgte plader spilles i hele deres længde.

Til sidst lader Hill også vide, at der er en Fu Manchu DVD på vej, som vil indeholde videoer og koncerter, og som vil dække hele bandets karriere.

Så det lader altså til at alle Fu Manchu fans derude går en lys tid imøde.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ny The Jesus & Mary Chain video
The Jesus & Mary Chain, der spiller i København på søndag har...
Read More
0 replies on “Fu Manchu barsler med flere udgivelser”