Didium & The Black Bonnie Picture: Whimsical Beauty

De skriver sange der er så fængende som Razorlight. De har The Kooks' ærkebritiske udtryk – og så har de skævheden og de opfindsomme instrumenteringer fra en lang række af de lidt skævere indierock-bands. Og endelig er de såmænd ganske danske – Didium & The Black Bonnie Picture.

didiumandtheblackbonniepicture-whimsicalbeauty

Lovende debutudspil fra danske britrockere

De skriver sange der er så fængende som Razorlight. De har The Kooks’ ærkebritiske udtryk – og så har de skævheden og de opfindsomme instrumenteringer fra en lang række af de lidt skævere indierock-bands. Og endelig er de såmænd ganske danske – Didium & The Black Bonnie Picture.

Starfighters-vinderne debuterer med Whimsical Beauty, der er en stilsikker debut i den britisk inspirerede pop/rock, hvor sangene oftest tager fat med det samme, og hvor udtrykket formår at være tænksomt melankolsk på samme tid som det virker opløftende og muntert.

Oftest er det en klassisk elektrisk/akustisk rockbesætning, der bakker forsanger Didium op, men der bliver også plads til violiner, saxofoner og klokkespil – samt ganske glimrende korarrangementer, hvor den syv mand store gruppe får benyttet alle de muligheder, der findes i deres antalsmæssige storhed.

”The Twisted Way Of Blues” er min favorit, men også åbneren ”Starry Eyes” og den mere storladne ”Same Memory Shows” har stort potentiale. Der findes dog flere punkter undervejs, hvor man fornemmer, at Didium & TBBP mangler lidt indhold til at fylde ambitionerne og potentialet ud,

Men der er tale om en yderst fornuftig og medrivende debutplade, som sender bandet godt afsted. En klar anbefaling til fans af den moderne britiske retro-indie-scene. Der er absolut gode muligheder i Didium & The Black Bonnie Picture.

Written By
More from Morten Wamsler
The Coral: The Butterfly House
De gode sange er i topklasse, men helheden bliver en anelse anstrengt,...
Read More
0 replies on “Didium & The Black Bonnie Picture: Whimsical Beauty”